Vi är iPhonesupporten

Service – Tillbehör – Reparationer


 

Vi är iPhonesupporten

Vi har funnits i Trollhättan sedan 2010 och har specialiserat oss på att reparera iPhone & iPads. Vi jobbar mot företag och privata kunder.

iPhoneSupporten i Trollhättan är en del av företaget IParttech AB och har vuxit till att bli Trollhättans största serviceverkstad. 

Vi lagar iPhone & iPads endast med högkvalitativa delar av originalkvalite. De flesta reparationer omfattar mest spruckna skärmar och bakstycken, men även batteribyten, trasiga högtalare icke fungerande vibrator, trasig kamera till avancerade lödningar.

Vi har stor erfarenhet och arbetar i ESD-skyddad miljö med stor noggrannhet för att ni ska kunna använda er iPhone / iPad lång tid framöver efter er reparation hos oss. Vi tillhandahåller tjänster och produkter till iPhone / iPads samtliga enheter.

Endast högkvalitativa delar av originalkvalite. Vår ambition är att bli det självklara valet för alla som är ute efter att få sin iPhone / iPad tillbaka i det skick då den var ny. Detta genom att erbjuda flexibilitet och tillmötesgående kundservice, högkvalitativa produkter och tjänster till bra priser.

Det förekommer många olika priser och kvaliteter ute på marknaden idag. Vi använder oss i största mån av högkvalitativa delar av originalkvalite. Oftast behöver ni inte vara ifrån er telefon mer än en timma.